Me

SID

Understanding Futures – Tulevaisuuksia ymmärtäen

Yhä nopeammilta näyttävien muutosten ja toimintaympäristöjen kasvavan kompleksisuuden aikana vain yhdessä ajattelemalla ja luomalla voidaan tehokkaasti ja tuloksellisesti vaikuttaa tulevaisuuteen – tai pikemmin monikossa: tulevaisuuksiin. 

Kokemus yhteisesti jaetusta merkityksellisestä nykyisyydestä ja huomisesta on edellytys onnistumiselle jatkuvan epävarmuuden ja yllätyskäänteiden keskellä. Jaettu ymmärrys rohkaisee myös oikeaan strategiseen ja taktiseen toimintaan sekä valintojen tekemiseen. 

Yhteistä tulevaisuutta määriteltäessä ja käytännön askelmerkkejä otettaessa apuun tulee SID. Fasilitoimme työskentelyä ja ennakoimme tulevaisuutta yhteissuunnittelun (co-design) avulla yhdessä ja yhteistyössä dialogista ymmärrystä ja kohtaamistahtoa vahvistaen.

– SID-ryhmä

 

MIKSI  SID?

  • Haluamme edistää dialogia ja kehittää yhteistä ymmärrystä tulevaisuuden uhista ja mahdollisuuksista.
  • Kehitämme ennakointi- ja muutoskyvykkyyttä muun muassa fasilitoimalla tulevaisuustietoista yhteissuunnittelua työpajoissa.
  • Suunnittelemme ja toteutamme mielellämme perinteisten raporttien asemesta tulevaisuuden näkymiä luoviksi tuotoksiksi muun muassa julkaisuiksi, sarjakuviksi, podcasteiksi, videoiksi, scifi-novelleiksi sekä teatteriesityksiksi, joiden pääosassa on monisuuntainen dialogi.
  • Meiltä voi tilata kehitettävään asiaan liittyviä vaihtoehtoisia näkemyksiä luovissa muodoissa (design fiction, discursive design, speculative design, critical design).
  • Me toteutamme vuorovaikutteisia luentoja, innostavia tapahtumia, tuloksellisia valmennuksia (/työpajoja) ja yhteistä ymmärrystä lisääviä julkaisuja.

Avainhenkilöitämme ovat Jari Koskinen, Mika Ilari Koskinen, Sam Inkinen, Pasi Lankinen ja Jari Kaivooja (Advisory Boardin puheenjohtaja).

SID on yhteisen ymmärryksen ja dialogin lisäämiseen keskittynyt Ubiverse Oy:n ryhmä ja liiketoimintayksikkö. Ubiverse on yksityinen suomalainen osakeyhtiö (Y-tunnus 15220484-0, alv.rek). Noudatamme konsultointitoiminnan yleisiä sopimusehtoja KSE2013. Toimipaikkamme sijaitsee osoitteessa Kalevankatu 3 B, 00100 HELSINKI. 

Yhteyshenkilömme sisältöön liittyen on Jari Koskinen 045 604 9881, laskutukseen tai hallintoon liittyen toimitusjohtaja Mika Ilari Koskinen 040 521 0405.

Mainokset